Stadsfietsen
Touringfietsen

Fiets je graag rond in alle comfort? Cruisen eigenlijk? Of zoek je eerder een model om aangenaam dagelijks naar je werkplek te rijden zonder daarbij per se supersnel te willen fietsen?

Dan begeleiden wij bij Vida-Sport jou graag doorheen onze ruime keuze stadsfietsen en touringfietsen. Je vindt er zeker het model in waarbij jij je het beste voelt.

Fietsplezier verzekerd voor vele jaren. En als er zich al eens een probleempje zou voordoen, dan herstellen wij jouw tweewieler met de glimlach!

Een stadsfiets of touringfiets kopen in de regio Knokke – Heist aan Zee – Zeebrugge – Blankenberge? Dat doe je bij Vida-Sport!

Ontdek onze topmerken.

GRANVILLE

Granville, dat is synoniem van Belgische kwaliteit. Met diverse types comfortabele dames- en herenfietsen. We begeleiden je graag naar het voor jou juiste model!

Granville

TREK

De hybride fietsen van Trek zijn veelzijdige, soepel rijdende fietsen die je overal naartoe brengen. Ze vormen vele kilometers lang een licht, leuk en comfortabel gezelschap. 

Trek

KOGA

KOGA stadsfietsen en tourfietsen zijn de perfecte fietsen voor de veeleisende liefhebber. KOGA stadsfietsen en tourfietsen zijn van hoge kwaliteit en hebben duurzame onderdelen.

Koga

SCOTT

Op weg naar je werk? Of even over en weer naar de winkel? Een leuke uitstap maken? Laat de wagen aan de kant en kies voor een uiterst comfortabele en betrouwbare Scott-fiets.

Scott

FRAPPÉ

Met een Frappé stadsfiets kom je in stijl aan op je bestemming. Het lichte, aluminium frame is gevormd voor comfort en al het andere is ontworpen om uw rit aangenaam te maken.

Frappé