Kinderfietsen

Een loopfietsje zonder pedalen? Of eerder een kinderfietsje met kleine wieltjes? Of een eerste stoere MTB voor jouw groeiende bink? Voor elke leeftijd biedt Vida-Sport de juiste kinderfiets!

Veel ouders vinden het belangrijk dat hun kind voor langere tijd op dezelfde fiets kan blijven fietsen. Maar let op: koop nooit een kinderfiets ‘op de groei’! Bij een kinderfiets is het van levensbelang dat een kind steeds met de voetjes bij de grond kan.

Met betrekking tot veiligheid zijn er trouwens verschillende aspecten waar je rekening mee moet houden. De zichtbaarheid bijvoorbeeld. Of de bescherming tegen de draaiende onderdelen. En het type rem (handrem of terugtraprem). Uiteraard zal je ook een leuke fietshelm aanschaffen.

En ja hoor, uiteraard bieden we een ruime keuze kinderfietsjes met een leuk design. Is het een geschenk voor jouw bengel en mag hij of zij niet vooraf weten wat er komt? Loop dan gerust eens samen langs. Je vindt wel een reden 😉 En ondertussen kan je rustig kijken hoe jouw kind reageert op diverse modellen en kleuren. Succes verzekerd!

Een kinderfiets kopen in de regio Knokke – Heist aan Zee – Zeebrugge – Blankenberge? Dat doe je bij Vida-Sport!

Ontdek onze topmerken.

SCOTT

De eerste fiets van jouw kind, een mooie herinnering voor het leven! Van loopfietsen tot hardtail mountainbikes, Scott biedt een enorm gamma kinderfietsen.

Scott

TREK

Het gamma Trek kinderfietsen is haast niet te overzien. Via de Trek Bike Finder word je echter optimaal begeleid naar de juiste fiets voor jouw kind. Welk type kinderfiets dan ook.

Trek

BIKE FUN KIDS

Bike Fun Kids is een merknaam voor een verzameling van diverse kinderfietsen voor jongens en meisjes. Kwalitatieve, veilige fietsen met daarbij een leuke “fun” toets.

Bike Fun Kids